free webpage hit counter
دوشنبه , ۴ بهمن ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آش و سوپ » آموزش تهیه آش ماست خراسانی

آموزش تهیه آش ماست خراسانی

اش

آموزش تهیه آش ماست خراسانی

ماست ۱ کیلو  .  سینه مرغ ۲ عدد  .  برنج ۲ لیوان  .  لپه ۱ لیوان  .  سیر ۱۰ حبه  .  پیاز ۵ عدد

شوید خشک ۵ قاشق غذاخوری  .  نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری  .  نمک.فلفل.زردچوبه مقدار لازم

اش

طرز تهیه : سیرها را بهمراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه بکوبید ، سینه های مرغ را بپزید سپس تکه تکه کنید ، پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

اش

برنج را بشوئید و با ۵ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بپزد و لعاب بیاندازد سپس سیرهای کوبیده را به برنج اضافه کنید.

اش

پس از ۱۵ دقیقه شوید را اضافه کنید ، لپه ها را که از شب قبل خیس داده اید جداگانه بپزید و به مخلوط برنج اضافه نمائید و آش را خوب مخلوط کنید.

اش

پس از ۱۵ دقیقه باید تکه های مرغ را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف  پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید و ماست را داخل آش بریزید.

اش

آش را خوب هم بزنید تا ماست کاملا با مواد مخلوط شود سپس داخل کاسه بریزید و با نصف باقی مانده پیاز داغ ها و مقداری نعناع داغ تزئین کنید ( برای تهیه نعناع داغ باید مقداری نعناع خشک را ۵ دقیقه در اب خیس کنید سپس ۱ دقیقه در مقداری روغن تفت دهید ).

نکته ها : ماست را قبل از ریختن داخل آش حتما داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا ماست پس از ریختن داخل آش نبرد.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس