free webpage hit counter
سه شنبه , ۳۰ آبان ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه مارمالاد کیوی

آموزش تهیه مارمالاد کیوی

مربای کیوی

آموزش تهیه مارمالاد کیوی

کیوی ۱ کیلو  .  شکر ۱ کیلو  .  پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری  .  آب ۲ لیوان

مربای کیوی

طرز تهیه : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید کیوی ها داخل آب بجوشند.

پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد ، در این مدت زمان مربا را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

مربای کیوی

مارمالاد را پس از ۲۰ دقیقه که با شکر جوشید با میکسر یا  پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی ان بپاشید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکته ها : برای خوشرنگ تر شدن مارمالاد میتوانید پس از پخت چند قطره رنگ خوراکی سبز به ان اضافه کنید

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس