free webpage hit counter
پنج شنبه , ۳۰ دی ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پرتقال

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

پوست پرتقال ۱ کیلوگرم  .  شکر ۴ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری  .  خلال چوبی مقدار لازم

مربای پرتقال

طرز تهیه : پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال قابلمه ای را از اب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پوست های پرتقال را داخل اب در حال جوش بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس داخل آبکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار تکرار کنید ) ، پس از اینکه ۳ بار شوک وارد کردید پوست های پرتقال را داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱ ساعت کناری قرار دهید.

مربای پرتقال

پس از ۱ ساعت پوست های پرتقال را ابکشی کنید ، شکر و ۳ لیوان آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود سپس پوست های پرتقال را داخل شیره بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

مربای پوست پرتقال آماده را در ظرف دربسته بریزید و دخل یخچال قرار دهید تا خنک شود ، همچنین میتوانید پرتقال را با پوستش حلقه حلقه کنید و به همین صورت مربای پرتقال را آماده نمایید.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس