free webpage hit counter
چهارشنبه , ۳ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه مربای کامکوات

آموزش تهیه مربای کامکوات

مربای پرتقال ریز

 آموزش تهیه مربای کامکوات

پرتقال زینتی کامکوات ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید.

مربای پرتقال ریز

طرز تهیه : کامکوات ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار انجام دهید ) ، کامکوات ها را پس از ۳ بار شوک دادن داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱ ساعت کناری قرار دهید.

مربای پرتقال ریز

داخل قابلمه شکر و ۳ لیوان اب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

پس از اماده شدن کامکوات ها را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با  پارچه ای بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و اماده سرو شود.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس