free webpage hit counter
سه شنبه , ۳۰ آبان ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه مرغ سوخاری با پنیر

آموزش تهیه مرغ سوخاری با پنیر

نحوه تهیه تهیه مرغ سوخاری با پنیر

مرغ سوخاری

 

آموزش آشپزی مرغ سوخاری با پنیر

 

سینه مرغ ۳ عدد  .  پنیر پارمزان رنده شده ۱/۳ لیوان  .  آرد سوخاری ۱ لیوان  .  سیر ۳ حبه

روغن زیتون یا کره ذوب شده ۱/۲ لیوان  .  جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

 

مرغ سوخاری

 

طرز تهیه : فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سینه های مرغ را بشویید و خشک کنید و به تکه های یک اندازه ببرید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

 

داخل کاسه ای سیر رنده شده و کره ذوب شده را مخلوط کنید ، داخل کاسه دیگری پنیر پارمزان رنده شده ، آرد سوخاری ، جعفری خرد شده ، ادویه دلخواه تان ، مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

مرغ سوخاری

 

تکه های مرغ را به نوبت در مخلوط سیر و کره بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ ها به مواد آغشته شود ، سینه های مرغ آماده شده را داخل سینی فر بگذارید.

 

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که مرغ ها برشته و طلایی شوند سپس در ظرف بریزید و همراه با سیب زمینی سرخ شده ، سالاد و … سرو کنید.

منبع: irancook.ir

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

۲ دیدگاه

  1. سلام . ممنون که منبع را ذکر میکنید
    موفق باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس