free webpage hit counter
یکشنبه , ۸ اسفند ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه کتلت ذرت و گشنیز

آموزش تهیه کتلت ذرت و گشنیز

 نحوه تهیه کتلت ذرت و گشنیز

کتلت سبزیجات

 

کتلت ذرت

 

دانه ذرت ۲ لیوان  .  آرد ۱ لیوان  .  تخم مرغ ۲ عدد  .  زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری  .  آب ۱/۲ لیوان

پیاز ۲ عدد  .  تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری  .  گشنیز خرد شده ۱/۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

 

کتلت سبزیجات

 

طرز تهیه : آرد ، تخم گشنیز و زیره را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها ، آبلیمو ، آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.

 

پیاز را رنده کنید و آب اضافی اش را بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگر اضافه کنید.

 

کتلت سبزیجات

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید ، پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

 

کتلت آماده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس در ظرف بکشید و همراه باسالاد و سس دلخواه سرو کنید.

منبع: irancook.ir

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس