free webpage hit counter
سه شنبه , ۳۰ آبان ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه کدوبره مازندرانی

آموزش تهیه کدوبره مازندرانی

کدوبره غذای شمالی

آموزش تهیه کدوبره مازندرانی

سیب زمینی ۳ عدد  .  کدوی سبز ۵ عدد  .  گوجه فرنگی ۵ عدد

پیاز ۲ عدد  .  سیر ۱ حبه  .  تخم مرغ  ۳ عدد  .  روغن.نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه : درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید ، پیاز و سیر را خرد کنید و چند دقیقه تفت دهید ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید ، سیب‌زمینی ها را  نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید سپس شعله را ملایم کنید و در ماهیتابه را ببندید و بگذارید مواد ۵-۱۰دقیقه روی حرارت پخته شوند.

کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و  چند دقیقه سرخ کنید ، وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه‌ فرنگی های خرد شده و تخم مرغ های زده شده  را روی آن بریزید و شعله را کم کنید ، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند ، در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.

برای سرو غذا میتوانید روی ان مقداری جعفری خرد شده بریزید ، همچنین میتوانید با کمی پنیر پارمیزان یا ماست چکیده هم روی آن را تزیین کنید.

نکته : کدوبره یک غذای خوشمزه مازندرانیست که سریع آماده میشود و بدلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی بهترین گزینه برای افراد گیاه‌خوار و همچنین افراد در حال رژیم میباشد.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس