free webpage hit counter
یکشنبه , ۷ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غذای ایرانی » آموزش تهیه کوکو سبزی

آموزش تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی

آموزش تهیه کوکو سبزی

سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) ۵۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۳ عدد  .  شیر ۱ قاشق غذاخوری

مخلوط زرشک و مغز گردو ۱/۲ لیوان  .  بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل به مقدار لازم

سبزی کوکو

طرز تهیه : سبزی ها بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید.

داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند سپس سبزی های خرد شده ، بیکینگ پودر ، شیر ، زرشک ، مغز گردو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

سبزی کوکو

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ، وقتی یک روی کوکو سرخ  شد کوکو را برگردانید  تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.

نکته ها : پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید ؛ استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید.

استفاده از ۱ قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند ، استفاده از بیکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود.

همچنین ببینید

سوپ نودل و سبزیجات،پخت سوپ نودل و سبزیجات

طرز تهیه سوپ نودل و سبزیجات

آموزش پخت سوپ نودل،دستور پخت سوپ نودل سبزیجات سوپ نودل و سبزیجات را با عطر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس