free webpage hit counter
جمعه , ۵ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش تهیه یک پیتزا آسان

آموزش تهیه یک پیتزا آسان

پیتزا

خیلی ها فکر میکنند پختن پیتزا یک کار سخت است و اگر خودمان درست کنیم خوشمزه نمی شود اما این طور نیست این آموزش به شما می آموزد که چطور یک پیتزا مثل پیتزاهای بیرون بر درست کنید.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد (کوچک – خرد شده)
گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم
سیر۲ حبه (خرد شده)
فلفل قرمز۱/۳ قاشق چای خوری
ادویه ایتالیایی۱ قاشق چای خوری
سس پیتزا۱ فنجان (یا سس اسپاگتی)
خمیر پیتزا۱ عدد
پنیر پارمسان۱/۲ فنجان (رنده شده)
پنیر موزارلا۱ فنجان (رنده شده)

2340

 

 

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک قابلمه، پیاز، گوشت و سیر را تفت دهید تا اینکه گوشت کاملا بپزد و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.

فلفل قرمز، ادویه ایتالیایی و سس پیتزا را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه آرام بجوشد.

در این زمان، قالب پیتزا را یا روغن چرب کنید و خمیر را داخل قالب پخش کنید و روی خمیر یک چهارم فنجان پنیر پارمسان را پخش کنید و نصف مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید و پخش کنید و یک دوم فنجان پنیر موزارلا را پراکنده کنید و دوباره باقیمانده مخلوط گوشت را روی آن بریزید سپس روی گوشتها باقیمانده پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را پخش کنید

و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته طلایی شود.

آموزش تهیه یک پیتزا آسان

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس