free webpage hit counter
چهارشنبه , ۴ اسفند ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آموزش درست کردن جوجه کباب مخصوص زعفرانی

آموزش درست کردن جوجه کباب مخصوص زعفرانی

برای تزیین جوجه کباب مخصوص  از هر چیزی میتونین استفاده کنین. میتونین هر ۱۲ سیخ رو بکشین توی دیس و دورش جعفری بزارین .

اگه دوست دارین میتونین قبل اومدن مهموناتون سرخش کنید و بزارین تو فر یا توستر با دمای کم تا گرم بمونه .

امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد

مدل لباس آموزش آشپزی

 روش یک آموزش جوجه کباب مخصوص

مواد لازم برای جوجه کباب :

مرغ:۱ عدد

پیاز : ۲ عدد

آب لیمو : ۱ لیوان

زعفران: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

جوجه کباب مخصوص زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب :

تکه های مرغ را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران قرار دهید .

موقع به سیخ کشیدن گوشت سعی کنید که تکه های سینه را که پخت کمتری لازم دارد با هم و تکه های ران را جدا وبا هم به سیخ بکشید وبا حرارت کم مرغ را کباب کنید .

 

جوجه کباب مخصوص زعفرانی

 روش ۲ آموزش جوجه کباب

مواد لازم جوجه کباب مخصوص ایرانی

پیاز خرد شده:: سه عدد بزرگ

مرغ تکه شده: دو کیلو

ماست :یک لیوان

زعفران دم کرده : نصف لیوان

( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )

نمک :به مقدار لازم

هل و زنجبیل: کمی

آبلیمو: نصف لیوان

فلفل:به مقدار دلخواه

جوجه کباب مخصوص زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،

مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود

تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).

در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.

کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.

 

جوجه کباب مخصوص زعفرانی

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی

هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد

بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است

برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.

برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید ، مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید

همچنین ببینید

رولت خامه ای بدون فر،طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای در خانه بدون فر

آموزش تهیه رولت خامه ای نحوه تهیه رولت خامه ای در این بخش از آشپزی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس