free webpage hit counter
سه شنبه , ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آش و سوپ » آموزش و طرز تهیه آش برنج همدان

آموزش و طرز تهیه آش برنج همدان

نحوه درست کردن آش برنج

آماده سازی: ۱ ساعت

مواد اولیه :

برای ۳نفر
ماستبه مقدار لازم (برای سرو کردن همراه غذا)
نمکبه میزان لازم
آب قلم۲ لیوان
عدسیک چهارم پیمانه
برنج۱ پیمانه
گشنیز۲۰۰ گرم (به صورت ساطوری شده)

1928


آش برنج غذای محلی مخصوص استان همدان و غذایی سرشار از انرژی است .مواد اولیه بسیار در دسترس و سردسیر بودن همدان باعث شده اند این غذا جزو غذاهای پر طرفدار در این استان به شمار بیاید.

طرز تهیه

:
یک عدد قلم را با مقداری آب و نمک از شب روی شعله قرار میدهیم . برنج را دو ساعت قبل از شروع طبخ غذا خیس میکنیم

(البته بدون نمک)

سپس آب قلم خوب پخته شده را با برنج خیس خورده مخلوط کرده و اجازه میدهیم تا جند جوش بزند.سپس عدس و گشنیز و نمک را به مواد اضافه میکنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم جابیفتد و به خوبی لعاب بیندازد. پس از آنکه آش به خوبی جا افتاد آن را برای سرو کردن در ظزف بریزید و همراه آن ماست میل کنید البته برخی از افراد در همدان اضافه کردن آبغوره را به ماست ترجیح میدهند!

منبع: sooran.com

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس