free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱ آذر ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آش و سوپ » طرز تهیه آش جو و سوپ جو با سبزیجات

طرز تهیه آش جو و سوپ جو با سبزیجات

سوپ جو مجلسی

نحوه پخت و طرز تهیه سوپ
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
جونصف پیمانه
پیاز۲عدد
هویج۱عدد
سیب زمینی۱عدد
کرفس۲ساقه
آرد۱قاشق سوپخوری
عصاره مرغ۱عدد
زعفران۳قاشق سوپخوری (دم کرده و غلیظ)
جعفریبه میزان لازم
زرشکبه میزان لازم (برای تزیین)
جو پرکنصف پیمانه
سوپ سبزیجات خوشمزه!

3586

طرز تهیه :

ابتدا جو را شسته و چند ساعت با آب گرم خیس کنید و بعد با مقداری آب و عصاره مرغ روی حرارت قرار داده و اجازه دهید ۱ساعت بپزد. سیب زمینی ، پیاز ، کرفس و

هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و وقتی جو کمی باز شد به آن اضافه کنید.در تابه ای مقداری کره یا روغن را آب کنید و آرد را در آن کمی
تفت داده و فلفل و نمک را اضافه کنید و به جو اضافه کنید.جو پرک را شسته و آبکش کنید و به مواد اضافه کرده و شعله را ملایم کنید و اجازه دهید سوپ ۲تا۳ساعت
بپزد.بعد از پخت زعفران آبکرده را به سوپ اضافه کرده و چند دقیقه شعله را زیاد کنید و بعد سوپ را از روی حرارت برداشته و با زرشک و جعفری تزیین کرده و سرو کنید.

نکات:

۱)اگر عجله دارید به جای جو از جو پرک استفاده کنید و همه مواد را با هم بپزید(نیازی به پخت اولیه ۱ساعته نیست).

۲)در صورت تمایل به سوپ مقداری گرد لیمو یا گرد غوره اضافه کنید.
۳)میتوانید به سوپ مقداری نخود فرنگی،رب گوجه فرنگی و قارچ هم بیفزایید.
طرز تهیه آش جو و سوپ جو با سبزیجات.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس