free webpage hit counter
چهارشنبه , ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی مجلسی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴نفر
برنج۲پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
بادمجان۲عدد
پیاز۱عدد
زرده تخم مرغ۲عدد
زرشک۵قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست۵قاشق سوپخوری
شکر۲قاشق غذاخوری
کره۱۰۰گرم
سیب زمینی۲عدد
زعفرانبه میزان لازم

دستور پخت  بادمجان پلو


2888

بادمجان پلو شیرازی مجلسی

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم .

مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم .
بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد کرده و سرخ میکنیم.زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.

نکات:

۱)بهتر است همه مواد با کره تفت داده شود.
۲)اگر دوست دارید سیب زمینی ها را نگینی سرخ کنید.
۳)هرچه زعفران این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر میشود.
۴)این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس