free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱ شهریور ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو

یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خوشمزه اند

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

ته چین بال مرغ با باقلا پلو در یک نگاه

آماده سازی :
۲۰ دقیقه
پخت :
۴۰ دقیقه
موردمصرف : غذای اصلی
مناسب برای : مهمانی رسمی
میزان کالری : مشخص نشده
سختی : متوسط
محلی :
مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
برنج ۳ پیمانه
بال مرغ ۱۵ عدد
باقلا سبز ۲۷۵ گرم تمیز کرده
شوید خشک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه : ته چین بال مرغ با باقلا پلو

ابتدا بالهای مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل وکمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگه میتونید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج رو آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید رو اضافه میکنیم و مواد رو اهسته زیرورو میکنیم .

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها رو مرتب می چینیم و بعد برنج رو میریزیم و کمی فشار میدیم اگه بخوایم توی فر بپزیم با فویل می پوشونیم

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا بصورت معمول روی گاز دم میکنیم.

نوش جان

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس