free webpage hit counter
پنج شنبه , ۲۷ مهر ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه جدید خوراک گوشت با سس آنچیلادا

طرز تهیه جدید خوراک گوشت با سس آنچیلادا

آموزش و نحوه تهیه خوراک گوشت با سس آنچیلادا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
زیتونبه مقدار لازم (زیتون سیاه حلقه شده)
خامه ترشبه مقدار لازم
پنیر چدار۲ فنجان (رنده شده)
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم
پیاز۱/۲ پیاز (خرد شده)
نان تورتیلا۱۵ عدد (تکه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری)
روغن کانولا۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
سس انچیلادا۵۶۵ گرم (سس انچیلادای قرمز)

1697

طرز تهیه:

داخل یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های نان تورتیلا را اضافه کنید و آرام آنها را بپزید تا قهوه ای و برشته شوند.

نان های تورتیلا را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی یک بشقاب بزرگ پوشیده از کاغذ حوله ای قرار دهید.
پیاز و گوشت چرخ کرده را به یک قابلمه انتقال دهید و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا بپزند و پیاز ها نرم تر شوند. چربی های داخل قابلمه را به وسیله آبکش کردن بگیرید.
سس انچیلادا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و اجازه دهید به مدت دو دقیقه بجوشد. تکه های نان تورتیلا را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. روی آن ها پنیر را قرار دهید.
قبل از سرو خامه ترش و زیتون را روی پنیر قرار دهید و میل کنید.
منبع: sooran.com

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس