free webpage hit counter
سه شنبه , ۳۰ آبان ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه شربت گل محمدی یا گل سرخ

طرز تهیه شربت گل محمدی یا گل سرخ

شربت گل محمدی

درست کردن شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل محمدی

نحوه درست کردن شربت گل محمدی

شربت گل محمدی یا گل سرخ

اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد.

مواد لازم : (برای حدود ۲ لیتر شربت )

گل تازه محمدی نیم کیلو
شکر ۲ کیلو(حدود ۷ پیمانه)
آب ۲ لیتر (حدود ۸ پیمانه)
جوهر لیمو یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.

 

شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل سرخ

جدا کردن گلبرگ های گل محمدی
اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.

شربت گل محمدی یا گل سرخ

درست کردن شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل محمدی

ریختن سریع آبجوش روی گلبرگ های گل محمدی
تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .

 

شربت گل محمدی, نحوه درست کردن شربت گل محمدی

پوشاندن گلبرگ ها ی گل محمدی با آبجوش
و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت ۲۴ ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.

شربت گل محمدی یا گل سرخ

طرز تهیه شربت های بهار و تابستان,شربت گل محمدی

دم گذاشتن سریع گلبرگ ها
حالا بعد از ۲۴ ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.

شربت گل محمدی یا گل سرخ

درست کردن شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل محمدی

آبکش کردن کردن گلبرگ های گل محمدی
حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.

 

شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل سرخ

اضافه کردن شکر به آب گلبرگ ها و جوشاندن آن

شربت گل محمدی یا گل سرخ

درست کردن شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل محمدی

این هم از قوام آمده اش

 

شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل سرخ

آماده شدن شربت گل محمدی
من از این مقدار مواد حدود ۲ لیتر شربت بدست آورده ام.
شربت گل محمدی یا گل سرخ

درست کردن شربت گل محمدی, طرز تهیه شربت گل محمدی

شربت گل محمدی ( گل سرخ )
سوال نکات مهم :

** این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
** گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
** در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل  می شود.
** رنگ  طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.

** می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید .

beytoote

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس