free webpage hit counter
شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه لبو پلو مجلسی

طرز تهیه لبو پلو مجلسی

لبو پلو مجلسی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
مرغ۱کیلو
لبو۴عدد
اسفناج۱۰۰گرم (پخته)
برنج۴پیمانه
پیاز۱عدد
زعفران۱قاشق چایخوری (ساییده)
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

2659

طرز تهیه

ابتدا مرغ را با استفاده از افزودنیهای دلخواه میپزیم و بعد به صورت ریش ریش در می آوریم.در ظرفی مناسب کمی رو غن داغ میکنیم و پیازها را نگینی کرده و در آن خوب سرخ میکنیم.

سپس مرغ و ادویه را هم اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر ادویه به مشام برسد.در ظرفی مناسب لبوها را پخته و به صورت نگینی خرد میکنیم یا آنها را با رنده مخصوص به صورت خلالی در می آوریم .
اسفناج پخته را ریز میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و در ظرف مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و از این مواد به صورت لا به لا استفاده کرده و برنج را دم می اندازیم و زعفران آب کرده را روی برنج میدهیم.لبوها را روی برنج میدهیم تا له نشوند و موقع کشیدن در ظرف به آرامی با مواد مخلوط میکنیم.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس