free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱۱ اسفند ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه موس میوه ای خوشمزه

طرز تهیه موس میوه ای خوشمزه

طرز تهیه موس میوه ای

همراه مدل لباس باشید برای درست کردن موس میوه ای خوشمزه.

 

مواد لازم برای موس میوه ای

آب     ۳۰ میلی لیتر
ژلاتین     ۵ گرم
سس میوه ای    ۱۳۰ میلی لیتر
خامه زده شده (شکر برای خامه لازم نیست)     ۱۳۰ گرم
مرنگ ایتالیایی (۲ سفیدهٔ تخم مرغ)

طرز تهیه موس میوه ای

۱٫ آب گرم را در ظرفی نسوز ریخته و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم تا ژلاتین در آب چند دقیقه خیس شود. سپس ظرف نسوز را در داخل آب گرم گذاشته بهم می زنیم تا ژلاتین حل شود. ژلاتین در دمای ۶۰–۵۰ درجه سانتیگراد حل شده و در صورتی که دمای محلول از ۸۰ درجه بیشتر باشد بوی ناخوشایندی از ژلاتین متصاعد شده و خاصیت انجمادکنندگی آن کاهش می یابد.

۲٫ ژلاتین را به هر نوع سس میوه برای نمونه سس تمشک اضافه می کنیم و بهم می زنیم. دمای سس میوه نباید خیلی سرد باشد زیرا اضافه کردن ژلاتین به یک مایع بسیار سرد باعث بسته شدن سریع آن شده در داخل مایع لخته های ژلاتین بوجود می آید.

۳٫ خامهٔ زده شده را به مرنگ ایتالیایی اضافه می کنیم.

موس میوه ای ، تهیه موس میوه ای ، درست کردن موس میوه ای

۴٫ مخلوط خامه و مرنگ و سس تمشک را با یکدیگر با لیسک مخلوط می کنیم تا موس یکدست شود.

۵٫ موس را در داخل قالب ریخته و روی آن را با کاردک کرم مالی کاملاً صاف می کنیم. قالب را چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا موس سفت شود.

موس میوه ای ، درست کردن موس میوه ای ، نمناک ، namnak

منبع: namnak.com

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

یک دیدگاه

  1. خیلی ممنون واقعا عالی بودددددددددددددددددددددددددددددددد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس