free webpage hit counter
چهارشنبه , ۳ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه پیتزا سوسیس با پیاز و قارچ ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا سوسیس با پیاز و قارچ ایتالیایی

نحوه تهیه پیتزا ایتالیایی با سوسیس

پیتزا قارچ و سوسیس،طرز تهیه پیتزا ایتالیایی، پیتزا سوسیس قارچ،طرز تهیه پیتزا پیاز، طرز پخت پیتزا سوسیس،پیتزا گوشت و پیاز، تهیه پیتزا سوسیس، آموزش پخت پیتزا سوسیس، طرز تهیه پیتزا قارچ
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

مواد اولیه :

برای ۲نفر
قارچبه میزان لازم (قطعه قطعه شده)
پنیر پیتزادو فنجان (رنده شده) (موزارلا)
نمکبه میزان لازم
فلفل قرمزنصف قاشق (خشک شده )
روغن زیتونیک و نیم قاشق غذاخوری
خمیر پیتزایک توپ
رزماریدو قاشق (خرد شده)
سوسیسدو و نیم عدد
پنیر پارمساندو سوم فنجان (رنده شده)
پیازیک عدد (ورقه شده) ( پیاز قرمز)

125

 

طرز تهیه

پس از آماده سازی مواد اولیه یک سینی را در یک سوم بالا و دیگری را در یک سوم پایین فر قرار داده و حرارت را روی ۲۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
حالا هر قسمت را روی سطح آردی فشار داده و به اندازه ۵ اینچ و به صورت گرد پهن کنید. سطح خالی اولیه هرکدام را با یک سوم فنجان پنیر پارمسان پر کنید.
سپس سه چهارم قاشق رزماری و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کرده و سطح بالایی را نیز به میزان دلخواه نمک بزنید.
حالا هر رول خمیر را با فشار دادن و باز کردن به ۱۰ اینچ افزایش دهید و سپس هر دو خمیر را به ورق های پخت از قبل آماده شده منتقل کنید
یک قاشق روغن را در یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و سوسیس های قرمز را اضافه کنید و حرارت را تا جایی ادامه دهید که سوسیس ها به رنگ قهوه ای درآیند سپس با پشت قاشق هر کدام از آنها را به دو نیم تقسیم کنید.
حالا با استفاده از قاشق چاک دار سوسیس ها را به کاسه انتقال دهید. سپس به ماهیتابه مذکور پیاز اضافه کرده و طی دو دقیقه آن را طلایی کرده و به بشقاب انتقال دهید، حالا یک دوم باقیمانده قاشق روغن را نیز به ماهیتابه اضافه کنید و قارچ ها را به همراه باقی مانده رزماری وارد تابه کنید، حالا مواد را به ترتیب با سه چهارم فنجان موزارلا، پیاز، سوسیس و قارچ روی خمیر پیتزا بچینید و در فر تا جایی حرارت دهید که لایه های رویی ترد و قهوه ای شوند که این کار مجموعا حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد. حالا با استفاده از یک کاردک مخصوص پهن کردن پیتزاها را به بشقاب انتقال دهید. در انتها میتوانید ۲ قاشق غذاخوری موزارلا و یا جعفری را به طور دلخواه اضافه کنید و از پیتزا لذت ببرید

نکته آشپزخانه ای :

دستگاه های چرخ دار برش پیتزا میتوانند باعث له شدن آن شوند پس بهتر است از یک چاقوی بزرگ آشپزخانه برای برش پیتزا به چند قاش استفاده کنید.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس