free webpage hit counter
چهارشنبه , ۴ اسفند ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه پیتزا فاهیتا متفاوت

طرز تهیه پیتزا فاهیتا متفاوت

نحوه تهیه پیتزا فاهیتا

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۶ نفر
روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
سینه مرغ۲۲۰ گرم (بدون پوست و استخوان، رشته شده)
فلفل دلمه اینصف یک عدد (برش های نازک)
پیاز۱ عدد کوچک
سس سالسانصف فنجان
پودر بیسکوییک۱ و نیم فنجان
آب جوش۱/۳ فنجان
پنیر موزارلا۱ و نیم فنجان (رنده شده)

1156
۱٫ طبقه ی فر را روی پایین ترین نقطه قرار دهید. فر را با ۴۵۰ درجه ی فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سینی پیتزا پزی ۳۰ سانتی متری را با روغن اسپری کنید.

۲٫

یک ماهیتابه را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. روغن را اضافه کنید. ماهیتابه را بچرخانید تا کل آن با روغن پوشش داده شود. مرغ را به مدت ۳ دقیقه در روغن تفت دهید و گاهی هم بزنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا سبزیجات ترد شوند و وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد. از روی شعله بردارید. سالسا را اضافه کنید و کنار بگذارید.
۳٫

پودر بیسکوییک و آب جوش را در یک کاسه ی کوچک بریزید و هم بزنید تا شکل خمیری نرم پیدا کند. آن را ۲۰ بار هم بزنید. نوک انگشتان را به پودر بیسکوییک آغشته کنید و خمیر را در سینی پیتزا پهن کنید .لبه ی آن ۱ سانتی متر با دور سینی فاصله داشته باشد. ۳/۴ فنجان پنیر را روی خمیر بپاشد. روی آن را با مخلوط مرغ بپوشانید. ۳/۴ فنجان پنیر باقیمانده را روی مرغ بپاشید.
۴٫

به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر قهوه ای شود و پنیر آب شود و پف کند در فر بپزید.

مطلب مفید برای شما: طرز تهیه پیتزا مرغ

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس