free webpage hit counter
یکشنبه , ۶ فروردین ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه پیتزا ژامبون با قارچ و پنیر

طرز تهیه پیتزا ژامبون با قارچ و پنیر

آموزش تهیه پیتزا

آموزشی دیگر از آشپزی در سایت modnow.ir نحوه تهیه پیتزا با ژامبون قارچ و پنیر.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

553

 

طرز تهیه:

فر را با ۲۴۰ درجه سانتیگراد (۴۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲ عدد کاغذ روغنی بزرگ را در یک ردیف قرار دهید. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کرده و یک نیم از خمیر را روی سطح پوشیده از آرد ورز دهید و به شکل یک مستطیل ۳۵ در ۴۵ سانتیمتر در بیاورید و به یکی از کاغذ های روغنی انتقال دهید.
همین کار را با نصف دیگر خمیر انجام دهید. ۱/۴ سس مارینارا روی هریک از خمیرهای پیتزا بمالید. پنیر ها سپس قارچ و ژامبون را روی آن ها پخش کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید.
پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و پنیر های آن آب شوند. سپس از فر خارج کرده، از عرض برش دهید و به شکل مستطیل دربیاورید.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس