free webpage hit counter
پنج شنبه , ۲۷ مهر ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غدای مکمل (صفحه 4)

غدای مکمل

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال پوست پرتقال ۱ کیلوگرم  .  شکر ۴ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری  .  خلال چوبی مقدار لازم طرز تهیه : پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای کامکوات

مربای پرتقال زینتی کامکوات

 آموزش تهیه مربای کامکوات پرتقال زینتی کامکوات ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید. طرز تهیه : کامکوات ها را بشویید و با …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مارمالاد کیوی

مارمالاد کیوی

آموزش تهیه مارمالاد کیوی کیوی ۱ کیلو  .  شکر ۱ کیلو  .  پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری  .  آب ۲ لیوان طرز تهیه : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید کیوی ها داخل آب بجوشند. پس از این مدت شکر را روی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای گل محمدی

مربای گل محمدی

آموزش تهیه مربای گل محمدی گلبرگ گل محمدی صورتی ۱ لیوان  .  شکر ۳ لیوان  .  آب جوش ۲ لیوان  .  آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. طرز تهیه : ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهارنارنج

آموزش تهیه مربای بهار نارنج بهار نارنج ۴ لیوان  .  شکر ۳ لیوان  .  آب ۴ لیوان  .  آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : بهار نارنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از اینکه به جوش آمد و چند قل زد با آب سرد آبکشی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای گیلاس

مربای گیلاس

 آموزش تهیه مربای گیلاس گیلاس قرمز یا سیاه ۱ کیلوگرم .  شکر ۷ لیوان  . اسانس وانیل چند قطره طرز تهیه : گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته هایگیلاس ها را خارج کنید ؛ گیلاس های هسته گرفته را داخل کاسه ای بریزید و لابلای گیلاس ها شکر بپاشید سپس گیلاس ها …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مارمالاد کدو حلوایی

مارمالاد کدو حلوایی

آموزش تهیه مارمالاد کدو حلوایی کدو حلوایی رنده شده ۱ لیوان  .  پودر قند ۱/۲ لیوان  .  کره ۳ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری  .  آب ۱/۳ لیوان  .  آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای آلبالو

مربای البالو

 آموزش تهیه مربای آلبالو آلبالو ۱ کیلوگرم   .   شکر ۱ کیلوگرم   .   آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : دم آلبالوها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند ؛ شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند. روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

 آموزش تهیه مربای توت فرنگی توت فرنگی ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری  طرز تهیه ، روش اول : دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید ؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید ۲۴ ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی

آموزش تهیه مارمالاد توت فرنگی توت فرنگی ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  ژلاتین ۶ ورق طرز تهیه : ابتدا توت فرنگی‌ها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت ۳ ساعت استراحت دهید. پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه‌ بریزید و روی حرارت …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس