free webpage hit counter
شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غدای مکمل (صفحه 5)

غدای مکمل

آموزش تهیه مربای هویج

مربای هویج

آموزش تهیه مربای هویج هویج ۵۰۰ گرم  .  شکر ۵۰۰ گرم  .  آب ۲ لیوان  .  گلاب ۲ قاشق غذاخوری  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری  .  خلال پسته در صورت تمایل مقداری  .  هل مقداری طرز تهیه : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند. شکر ، ابلیمو ، آب …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای زرشک

www.modnow.ir-3651

آموزش تهیه مربای زرشک زرشک تازه ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم  .  آب ۵ لیوان  .  وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید. کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای سیب

مربای سیب

 آموزش تهیه مربای سیب سیب ۱ کیلو  .  شکر ۱ کیلو  .  گلاب ۱/۲ فنجان  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه : سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس بهمراه ۴ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها بپزند و کمی نرم شوند. سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه اب اضافی شان …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای به

مربای به

آموزش تهیه مربای به به ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری  .  هل ۵ عدد طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید. درون قابلمه ۷ لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای بالنگ

مربای بالنگ

آموزش تهیه مربای بالنگ بالنگ درشت ۳ عدد  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری  .  شکر هم وزن بالنگ ها طرز تهیه : بالنگ ها را پس از شستن نازک پوست بگیرید ، سپس بالنگ ها را از وسط نصف کنید و قسمت داخلی بالنگ ها را خارج نمائید. بالنگ های اماده را به اندازه دلخواه خرد کنید ، بالنگ های خرد شده را درون اب سرد قرار …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه کمپوت گلابی

کمپوت گلابی

آموزش تهیه کمپوت گلابی گلابی ۱ کیلو  .  شکر ۳۰۰ گرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : گلابی ها را پوست بگیرید سپس به چند قسمت برش بزنید و تخم های گلابی را خارج کنید. درون قابلمه ۳ لیوان آب را با شکر و ابلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی های برش خورده را درون شربت بریزید. اجازه دهید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای انجیر

مربای انجیر

آموزش تهیه مربای انجیر انجیر ۱ کیلو . شکر ۷۰۰ گرم . آب ۱ لیوان . آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری . گلاب ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید. حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای لیمو شیرین

مارمالاد لیمو ترش

آموزش تهیه مربای لیمو شیرین آب ۲ لیوان . لیمو شیرین ۵۰۰ گرم . شکر ۵۰۰ گرم . عسل ۵ قاشق غذاخوری .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : لیمو شیرین را بشویید و خرد کنید ، داخل کاسه ای چند لیوان آب بریزید و لیموهای خرد شده را داخل آب بریزید و تا روز بعد داخل یخچال قرار دهید ( خیساندن لیمو برای از بین بردن تلخی پوست ان میباشد …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه کیک مرغ و گردو

کیک مرغ

 آموزش تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته  .  سینه مرغ ۲ عدد  .  تخم مرغ پخته ۲ عدد  .  سس مایونز ۱ لیوان ماست خامه ای ۱/۲ لیوان  .   گردو خرد شده ۱ لیوان  .  جعفری خرد شده ۱ لیوان پیازچه خرد شده ۱ لیوان  .  خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

 آموزش تهیه ذرت مکزیکی کنسرو ذرت ۱ قوطی  .  کره ۲ قاشق  .  آویشن ۲ قاشق  .  قارچ ۱ پیمانه سس سفید ۳ قاشق .  پنیر پیتزا ۲ قاشق .  نمک.فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : درون قابلمه ای تا نصفه اب بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود ، کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت های …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس