free webpage hit counter
پنج شنبه , ۵ مرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » مربا و کمپوت

مربا و کمپوت

طرز تهیه کمپوت آناناس در خانه

طرز تهیه ‏کمپوت آناناس،نحوه درست کردن کمپوت آناناس

آموزش تهیه کموپت آناناس چگونگی پخت کموپت آناناس در خانه را در سایت مدل لباس آموزش ببینید.دستور پخت کموپت آناناس،کمپوت آناناس طرز تهیه مواد لازم برای کمپوت آناناس : آناناس ١ ‏عدد  شکر  نصف لیوان آب  ٣ ‏لیوان طرز تهیه کمپوت آناناس : ‏آناناس را پوست‌کنده و از عرض حلقه حلقه نمایید. مغز آن را بیرون آورید. سپس حلقه های …

ادامه نوشته »

طرز تهیه تارت گریپ‌ فروت

طرز تهیه و نحوه آماده کردن تارت گریپ‌ فروت

آموزش تهیه تارت گریپ فروت خوشمزه طرز تهیه و نحوه آماده کردن تارت گریپ‌ فروت نحوه تهیه تارت گریپ‌ فروت,این تارت بسیار زیبا با آب گریپ‌فروت تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. روش پخت آن بسیار ساده است و خیلی راحت می توانید در خانه آن را تهیه کنید. تعداد: ۱۰ نفر زمان تهیه: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۵ …

ادامه نوشته »

طرز تهیه مربا نارنگی کارامل

www.modnow.ir-11064

دستور پخت مربا نارنگی من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوستش سفت تر بوده این مربا وقت و زمان و حوصله ی زیاد میخواد اما نتیجه ی عالی خواهد داشت. با ۱/۴ مقدار دستور شروع کنید . تا اول ببینید که خوشتون میاد یا نه؟ عکسها هم تقریبا مراحل رو نشون دادن آموزش درست کردن مربا نارنگی با کارامل …

ادامه نوشته »

آموزش درست کردن مارمالاد سیب جنگلی

طرز تهیه مارمالاد سيب جنگلى

چگونه یک کارمالاد خوشمزه درست کنیم مورد مصرف : صبحانه آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه پخت : ۱۲۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه مارمالاد سیب جنگلى :  سیب درختی  ۱ کیلو گرم  شکر  ۱ کیلو گرم  آب ۴ تا ۵ لیوان  چوب دارچین  ۳ عدد  هل به میزان لازم  کشمش و خلال بادام مقداری به میزان لازم  زعفران آب شده …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال پوست پرتقال ۱ کیلوگرم  .  شکر ۴ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری  .  خلال چوبی مقدار لازم طرز تهیه : پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای کامکوات

مربای پرتقال زینتی کامکوات

 آموزش تهیه مربای کامکوات پرتقال زینتی کامکوات ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید. طرز تهیه : کامکوات ها را بشویید و با …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مارمالاد کیوی

مارمالاد کیوی

آموزش تهیه مارمالاد کیوی کیوی ۱ کیلو  .  شکر ۱ کیلو  .  پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری  .  آب ۲ لیوان طرز تهیه : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید کیوی ها داخل آب بجوشند. پس از این مدت شکر را روی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای گل محمدی

مربای گل محمدی

آموزش تهیه مربای گل محمدی گلبرگ گل محمدی صورتی ۱ لیوان  .  شکر ۳ لیوان  .  آب جوش ۲ لیوان  .  آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. طرز تهیه : ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهارنارنج

آموزش تهیه مربای بهار نارنج بهار نارنج ۴ لیوان  .  شکر ۳ لیوان  .  آب ۴ لیوان  .  آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : بهار نارنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از اینکه به جوش آمد و چند قل زد با آب سرد آبکشی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای گیلاس

مربای گیلاس

 آموزش تهیه مربای گیلاس گیلاس قرمز یا سیاه ۱ کیلوگرم .  شکر ۷ لیوان  . اسانس وانیل چند قطره طرز تهیه : گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته هایگیلاس ها را خارج کنید ؛ گیلاس های هسته گرفته را داخل کاسه ای بریزید و لابلای گیلاس ها شکر بپاشید سپس گیلاس ها …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس