free webpage hit counter
شنبه , ۳۱ تیر ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » مربا و کمپوت (صفحه 2)

مربا و کمپوت

آموزش تهیه مارمالاد کدو حلوایی

مارمالاد کدو حلوایی

آموزش تهیه مارمالاد کدو حلوایی کدو حلوایی رنده شده ۱ لیوان  .  پودر قند ۱/۲ لیوان  .  کره ۳ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری  .  آب ۱/۳ لیوان  .  آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای آلبالو

مربای البالو

 آموزش تهیه مربای آلبالو آلبالو ۱ کیلوگرم   .   شکر ۱ کیلوگرم   .   آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : دم آلبالوها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند ؛ شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند. روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

 آموزش تهیه مربای توت فرنگی توت فرنگی ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری  طرز تهیه ، روش اول : دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید ؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید ۲۴ ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی

آموزش تهیه مارمالاد توت فرنگی توت فرنگی ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  ژلاتین ۶ ورق طرز تهیه : ابتدا توت فرنگی‌ها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت ۳ ساعت استراحت دهید. پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه‌ بریزید و روی حرارت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای هویج

مربای هویج

آموزش تهیه مربای هویج هویج ۵۰۰ گرم  .  شکر ۵۰۰ گرم  .  آب ۲ لیوان  .  گلاب ۲ قاشق غذاخوری  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری  .  خلال پسته در صورت تمایل مقداری  .  هل مقداری طرز تهیه : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند. شکر ، ابلیمو ، آب …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای زرشک

www.modnow.ir-3651

آموزش تهیه مربای زرشک زرشک تازه ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم  .  آب ۵ لیوان  .  وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید. کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای سیب

مربای سیب

 آموزش تهیه مربای سیب سیب ۱ کیلو  .  شکر ۱ کیلو  .  گلاب ۱/۲ فنجان  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه : سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس بهمراه ۴ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها بپزند و کمی نرم شوند. سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه اب اضافی شان …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای به

مربای به

آموزش تهیه مربای به به ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلوگرم  .  آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری  .  هل ۵ عدد طرز تهیه : به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید. درون قابلمه ۷ لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای بالنگ

مربای بالنگ

آموزش تهیه مربای بالنگ بالنگ درشت ۳ عدد  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری  .  شکر هم وزن بالنگ ها طرز تهیه : بالنگ ها را پس از شستن نازک پوست بگیرید ، سپس بالنگ ها را از وسط نصف کنید و قسمت داخلی بالنگ ها را خارج نمائید. بالنگ های اماده را به اندازه دلخواه خرد کنید ، بالنگ های خرد شده را درون اب سرد قرار …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه کمپوت گلابی

کمپوت گلابی

آموزش تهیه کمپوت گلابی گلابی ۱ کیلو  .  شکر ۳۰۰ گرم  .  آب ۳ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : گلابی ها را پوست بگیرید سپس به چند قسمت برش بزنید و تخم های گلابی را خارج کنید. درون قابلمه ۳ لیوان آب را با شکر و ابلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی های برش خورده را درون شربت بریزید. اجازه دهید …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس