free webpage hit counter
شنبه , ۵ فروردین ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » مربا و کمپوت (صفحه 3)

مربا و کمپوت

آموزش تهیه مربای انجیر

مربای انجیر

آموزش تهیه مربای انجیر انجیر ۱ کیلو . شکر ۷۰۰ گرم . آب ۱ لیوان . آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری . گلاب ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید. حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مربای لیمو شیرین

مارمالاد لیمو ترش

آموزش تهیه مربای لیمو شیرین آب ۲ لیوان . لیمو شیرین ۵۰۰ گرم . شکر ۵۰۰ گرم . عسل ۵ قاشق غذاخوری .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : لیمو شیرین را بشویید و خرد کنید ، داخل کاسه ای چند لیوان آب بریزید و لیموهای خرد شده را داخل آب بریزید و تا روز بعد داخل یخچال قرار دهید ( خیساندن لیمو برای از بین بردن تلخی پوست ان میباشد …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس