free webpage hit counter
یکشنبه , ۷ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غذاهای محلی (صفحه 2)

غذاهای محلی

آموزش تهیه کله جوش ایرانی

کله جوش

 آموزش تهیه کله جوش ایرانی گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم  .  گردو ۵ عدد  .  کشک ۲۰۰ گرم  .  آرد ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد  .  نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری  .  آب ۴ لیوان  .  زردچوبه.نمک.فلفل مقدار لازم طرز تهیه : کله جوش غذایی بسیار خوشمزه و سرشار از کلسیم و پروتئین است و اغلب در همدان ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان بعنوان غذای اصلی طبخ میشود. پیازها را پوست بکنید و خلالی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی

خورش پیچاق قیمه

 آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی گوشت ۳۰۰ گرم  .  خلال بادام ۱۰۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد  .  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ مقدار لازم  .  نمک.فلفل.دارچین مقدار لازم طرز تهیه : پیازها را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید سپس به پیازها اضافه نمائید ، کمی تفت دهید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه انار پلو شیرازی

انار پلو

 آموزش تهیه انار پلو شیرازی برنج ۲ لیوان . دانه انار ۱ لیوان . سینه مرغ ۲ عدد . گشنیز خرد شده ۱ لیوان پیاز ۲ عدد . خلال پسته نصف لیوان . زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم طرز تهیه : سینه های مرغ را بهمراه ۱ عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

ته چین شیرازی

 آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی برنج ۵ لیوان . سینه مرغ ۳ عدد . بادمجان ۳ عدد . شکر ۲ قاشق غذاخوری . زرشک ۱۰۰ گرم آب مرغ ۱ لیوان . زرده تخم مرغ ۲ عدد . ماست پر چرب ۱ لیوان . زعفران دم کرده مقدار لازم طرز تهیه : سینه های مرغ را با ۱ عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس ریش ریش …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سمبوسه جنوبی

سمبوسه

 آموزش تهیه سمبوسه جنوبی کره ۲ قاشق چایخوری . نمک ۱ قاشق چایخوری . آب ولرم نصف لیوان . آرد ۲ لیوان گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم . سیب زمینی ۱ عدد . پیاز ۲ عدد  .  سیر ۳ حبه . فلفل دلمه ای ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری . گشنیز ۲ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی

کلم قمری ۵۰۰ گرم  .  گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد  .  تخم مرغ ۱ عدد برنج ۳ لیوان  .  آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری  .  سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) ۱۰۰ گرم طرز تهیه : داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، ۱ عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار لرستانی

ابگوشت دوگوله دودا لری

آموزش تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار لرستانی گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم  .  نخود ۱/۲ لیوان  .  لوبیا سفید ۱/۲ لیوان  .  سیر ۳ حبه بادمجان ۲ عدد  .  پیاز ۱ عدد  .  کشک غلیظ ۱ لیوان  .  نعناع خشک ، نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید. گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش شله مشهدی

اش شله

  گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم  .  بلغور گندم ۱ لیوان  .  برنج ۱/۲ لیوان .  باقلا ۱/۲ لیوان نخود ۱/۲ لیوان  .  لوبیا قرمز ۱/۲ لیوان  .  لوبیا سفید ۱/۲ لیوان  .  لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان خورشت قیمه آماده ۲ لیوان  .  پیاز ۵ عدد  .  روغن ۵ قاشق غذاخوری  .  دارچین و نمک و فلفل مقدار لازم آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه خورشت سرگنجشکی جنوبی

خورشت سرگنجشکی

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم  .  پیاز ۱ عدد  . تخم مرغ ۱ عدد  .  آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ۵ عدد  .  رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری  . دارچین.نمک.فلفل مقدار لازم طرز تهیه : گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده آب گرفته ، کمی دارچین ، نمک و فلفل را باهم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس کوفته هایی کوچک و یک اندازه درست کنید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه لیه ماهی جنوبی

قلیه ماهی

ماهی بدون تیغ ۱ عدد  .  گشنیز ۲۵۰ گرم  .  شنبلیله ۵۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد سیر ۵ حبه  .  رب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری  .  زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : سبزی ها را تمیز کنید و بشویید ، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن بریزید یا با چاقو ساطوری کنید تا خوب خرد و ریز شود ؛ ماهی را به تکه …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس