free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱ شهریور ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غذاهای محلی (صفحه 3)

غذاهای محلی

آموزش تهیه خورش باقالا قاتق گیلانی

باقلا قاتق

  لوبیا کشاورزی ( پاچه باقالا ) ۲۰۰ گرم  .  شوید خشک ۵۰ گرم  .  تخم مرغ کامل ۳ عدد سیر درشت ۵ حبه  .  نمک ، زرد چوبه ، زعفران دم کرده به مقدار لازم این خورشت از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف میباشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه کباب بریانی اصفهان

بریانی اصفهان

آموزش تهیه کباب بریانی اصفهان  گوشت سر دست گوسفند ۲۵۰ گرم  .  دنبه ۵۰ گرم  .  جگر سفید گوسفند ۱۰۰ گرم پیاز ۲ عدد  .  پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری  . زعفران دمکرده ۱ قاشق چایخوری گردو ، خلال پسته و بادام مقداری  .  نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم طرز تهیه : گوشت گوسفند ، دنبه ، ۱ عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس