free webpage hit counter
یکشنبه , ۲ مهر ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی (صفحه 20)

آموزش آشپزی

آموزش تهیه دلمه کلم

دلمه کلم

آموزش تهیه دلمه کلم کلم ۱ عدد . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم . برنج نیم دانه ۱/۲ لیوان . لپه ۱/۳ لیوان سرکه سفید ۱/۲ لیوان . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . شکر ۳ قاشق غذاخوری . پیاز ۲ عدد سبزی خشک ( نعنا و شوید ) به مقدار لازم . آلو خورشتی ، نمک ، فلفل مقدار لازم طرز تهیه : کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه بورک سیب زمینی پنیری

بورک سیب زمینی

آموزش تهیه بورک سیب زمینی پنیری خمیر یوفکا مقدار لازم . سیب زمینی ۳ عدد . پیاز ۱ عدد . روغن زیتون مقداری پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم . پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم . زرده تخم مرغ ۱ عدد . نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه تست کاپ

تست کاپ

آموزش تهیه تست کاپ نان تست ۹ عدد  .  روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری  .  سس مایونز ۱ لیوان  .  سیر ۲ حبه پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری  .  خیار شور ۲ عدد  .  کالباس مقدار لازم  .  جعفری مقداری طرز تهیه : نان های تست را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک شود سپس اطراف تیره رنگ نان تست را جدا کنید ؛ قالب های فنجانی را با روغن چرب کنید سپس نان ها …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه تارت مرغ و سبزیجات

تارت سبزیجات

 آموزش تهیه تارت مرغ و سبزیجات فلفل دلمه ای ۱ عدد . سینه مرغ ۲ عدد . قارچ خرد شده ۱ لیوان . زرده تخم مرغ ۲ عدد خامه ۳ قاشق غذاخوری . پیازچه خرد شده ۱/۲ لیوان .پنیر پیتزا مقدار لازم . جعفری مقدار لازم طرز تهیه : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد سینه های مرغ خرد شده ، فلفل …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه رولت کالباس و تخم مرغ

رولت کالباس

آموزش تهیه رولت کالباس و تخم مرغ نان لواش + کالباس + تخم مرغ + پنیر خامه ای + سبزی ریحان + سیر + نمک و فلفل نان لواش را کف ظرف قرار دهید ، مقداری پنیر خامه ای روی نان بزنید و خوب پخش کنید سپس چند برگ ریحان ، کالباس خرد شده و مقدار کمی سیر رنده شده روی پنیر بریزید. چند تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید ، نمک و …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پیراشکی کالباس مدل گل رز

پیراشکی کالباس

 آموزش تهیه پیراشکی کالباس مدل گل رز آرد ۲ و نیم لیوان  .  ماست نصف لیوان  .  بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری  .  شیر نصف لیوان روغن مایع  ۱/۴ لیوان  .  پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری  .  نمک نصف قاشق چایخوری شکر  ۱ قاشق غذاخوری  .  کالباس ، خیار شور ، فلفل دلمه ای به مقدار لازم طرز تهیه : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه بادمجان کبابی با سس سیر

بادمجان کبابی

آموزش تهیه بادمجان کبابی با سس سیر بادمجان ۲ عدد . گوجه فرنگی ۳ عدد . سیر ۳ حبه . پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری . روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری . ریحان.آویشن.نمک.فلفل مقدار لازم طرز تهیه : بادمجان ها را بشویید و با پوست بصورت حلقه ای خرد کنید سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجان ها خارج شود ، …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه بورانی لبو

ماست و لبو

 آموزش تهیه بورانی لبو لبو + ماست + سیر یا پودر سیر + نمک + فلفل طرز تهیه : لبوها را پوست بکنید و بشوئید سپس با مقداری آب بپزید تا لبوها نرم شوند ( آب لبوها باید تمام شود ) ، لبوهای پخته را رنده کنید یا ریز خرد نمایید. داخل کاسه ماست را با لبوهای پخته رنده شده ، مقداری پودر سیر یا سیر رنده شده ، نمک …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ای

 آموزش تهیه دلمه فلفل دلمه ای فلفل دلمه ۴ عدد . پیاز ۲ عدد . سیر ۲ حبه . گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم . عدس ۱/۲ لیوان . برنج ۱/۲ لیوان تخم مرغ ۱ عدد . کشمش ۲ قاشق غذاخوری . سبزی معطر ۳ قاشق غذاخوری . رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس و برنج را با ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه قارچ شکم پر پنیری

قارچ شکم پر پنیری

آموزش تهیه قارچ شکم پر پنیری قارچ درشت ۱۲ عدد  .  کالباس خرد شده ۱ لیوان  .  پیاز ۲ عدد  .  پنیر پیتزا مقدار لازم طرز تهیه : قارچ ها را بشویید و خشک کنید سپس داخل قارچ ها را خالی کنید ، هرچه قارچ ها سر بزرگ تری داشته باشند بهتر است ( سعی کنید قارچ ها همه در یک اندازه باشند ، تکه های قارچ را دور نریزید …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس