free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱ شهریور ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » شیرینی پزی (صفحه 4)

شیرینی پزی

آموزش تهیه کیک مکزیکی

شیرینی عروسی به سبک مکزیکی

مواد لازم  •    ۱٫۵ پیمانه گردو •    ۳ قاشق غذاخوری پودر قند •    ۱٫۵ پیمانه پودر شکر قنادی طرز تهیه ۱٫ گردوها را به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر قنادی آسیاب کنید. ۲٫ هنگام تهیه خمیر ساده کوکی (دستور تهیه در پایین ذکر شده است)، پیش از اضافه کردن کره، مخلوط گردو را به آرد آن اضافه کنید. ۳٫ …

ادامه نوشته »

درست کردن کیک پسته ایی

دستور تهیه کیک پسته ای یوهانس

آماده سازی : ۲۰ دقیقه پخت : ۴۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس : آرد ۲۲۰ گرم شیر ولرم ۶۰ میلی لیتر کره ۱۷۰ گرم شکر قهوه ای ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۴۰ میلی لیتر وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام ۲ قطره ) دارچین ۱ قاشق چای …

ادامه نوشته »

نحوه درست کردن کیک یزدی خوشمزه

کیک یزدی و طرز تهیه آن

 آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۱۰ نفر شیر                                                            ۱پیمانه (پرچرب) خلال بادام                                                         به میزان لازم نمک                                                 ۱چهارم قاشق چایخوری شکر                                                                 نصف پیمانه وانیل                                               ۱چهارم قاشق چایخوری روغن                                 نصف پیمانه (محلی یا کره یا مایع) شیره شکر             ۲قاشق غذاخوری (محلول غلیظ آب و شکر) تخم مرغ                                                                  ۲عدد بیکینگ …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه بیسکوییت دارچینی خوشمزه

بیسکوییت خوشمزه دارچین و طرز تهیه آن

بیسکوییت دارچین و بادام که جزء بیسکوییتهای ترد و خشک قرار می گیرد، را می توانید در مدت زمان کوتاهی آماده کنید و در یک عصر زیبا و دلنشین همراه نوشیدنی  از آن لذت ببرید، درادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید. مواد لازم کره: نصف پیمانه شکر ریز: ۱ پیمانه تخم مرغ : ۱ …

ادامه نوشته »

طرز تهیه شیرینی شکلاتی جدید

کاپ کیک شکلاتی و طرز تهیه آن

 آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : پودر کاکائو                                               نصف فنجان (شیرین نشده) قهوه                                                                 ۱ و ۱/۴ فنجان (داغ) شکلات تلخ          ۱۲۰ گرم (تکه های کوچک که آب شدنش راحت باشد) آرد                                                                           ۱ و ۱/۳ فنجان بکینگ پودر                                                          ۱ قاشق چایخوری نمک                                                              نصف قاشق چایخوری کره                                         نصف فنجان (بدون نمک، در دمای اتاق) …

ادامه نوشته »

آموزش آشپزی پودینگ میوه

پودینگ میوه و طرز تهیه آن

مواد لازم برای تهیه پودیگ میوه : یک عدد کیک کوچک یک قوطی کنسرو میوه های مخلوط دو پیمانه خامه تازه چهار پیمانه شیر چهار قاشق غذاخوری پودر کاسترد یک پیمانه شکر نصف پاکت ژله توت فرنگی یک عدد سیب یک عدد پرتقال طرز تهیه : کیک را از وسط ببرید. ژله را طبق دستور آماده کنید. خامه را هم …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس