free webpage hit counter
یکشنبه , ۱ مرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غذای ایرانی (صفحه 4)

غذای ایرانی

طرز تهیه عدس پلو مجلسی مخلوط

2571

طرز تهیه عدس پلو مخلوط عدس پلو مجلسی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۶نفر نمکبه میزان لازم پیاز۱ عدد زعفراننصف قاشق چایخوری سیب زمینی۱ عدد زردچوبهنصف قاشق چایخوری برنج۲ لیوان کشمش۱ استکان عدس۱ لیوان خلال نارنج۱ استکان خلال بادامیک چهارم لیوان خلال پستهیک چهارم لیوان گوشتیک لیوان …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کوکو مرغ با لوبیا

دستور پخت کوکو مرغ مواد لازم :  طرز تهیه کوکو مرغ با لوبیا  لوبیا سفید یک لیوان  سینه مرغ ۳۰۰ گرم  پیاز رنده شده یک عدد بزرگ  کره ۵۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ و لوبیا را بپزید و …

ادامه نوشته »

طرز تهیه خورش سیب آلو

3397

طرز پخت خورش سیب آلو دستور پخت سیب آلو آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر زردچوبهبه میزان لازم گوشت۲۰۰گرم (خورشتی) رب گوجه فرنگی۲قاشق غذاخوری سیب۳عدد آبلیمو۲قاشق غذاخوری آرد۲قاشق غذاخوری قیصی۱لیوان پیاز۱عدد سیر۲حبه شکر۲قاشق غذاخوری پودر هل۱سوم قاشق چایخوری دارچین۱قاشق چایخوری نمکبه میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ته چین سمنانی

طرز تهیه ته چین سمنانی

ته چین گوشت سمنانی دستور پخت ته چین مواد لازم: برنج آبکش شده : ۳ پیمانه گوشت گوسفندی : ۵۰۰ گرم آلو برقانی یا لواشک : به مقدار دلخواه ادویه مخصوص پلو : به مقدار لازم نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل : به مقدار لازم سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ : به مقدار لازم روغن پلویی : به مقدار …

ادامه نوشته »

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی با مرغ

2888

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی مجلسی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۴نفر برنج۲پیمانه مرغ ۳۰۰ گرم بادمجان۲عدد پیاز۱عدد زرده تخم مرغ۲عدد زرشک۵قاشق سوپخوری (پلویی) ماست۵قاشق سوپخوری شکر۲قاشق غذاخوری کره۱۰۰گرم سیب زمینی۲عدد زعفرانبه میزان لازم دستور پخت  بادمجان پلو بادمجان پلو شیرازی مجلسی طرز تهیه ابتدا در ظرفی مناسب پیاز …

ادامه نوشته »

طرز تهیه خورش گشنیز

2703

دستور پخت خورش گشنیز آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۵نفر روغنیک پیمانه پیازیک عدد (بزرگ خرد شده) سیر۱حبه (ریز شده) گشنیز۱کیلوگرم (ساطوری شده) سیب زمینی۳عدد نمکبه میزان لازم زعفرانیک قاشق سئپخوری (آب شده) گوشتنیم کیلو فلفل قرمز۱قاشق چایخوری لیمو عمانی۴عدد   خورش گشنیز یا آلوگشنیز خورشی خوشمزه …

ادامه نوشته »

طرز پخت سوتی پلو

2637

طرز تهیه سوتی پلو آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر برنج۴پیمانه شیر۶پیمانه زعفران۱قاشق چایخوری (سایده) نمکبه میزان لازم آردبه میزان لازم تعجب نکنید اشتباه تایپی نیست! سوتی پلو غذای ترکی است و بیشتر آن را به تبریز نسبت میدهند تا اردبیل از آنجایی که در این …

ادامه نوشته »

طرز تهیه مربا نارنگی کارامل

www.modnow.ir-11064

دستور پخت مربا نارنگی من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوستش سفت تر بوده این مربا وقت و زمان و حوصله ی زیاد میخواد اما نتیجه ی عالی خواهد داشت. با ۱/۴ مقدار دستور شروع کنید . تا اول ببینید که خوشتون میاد یا نه؟ عکسها هم تقریبا مراحل رو نشون دادن آموزش درست کردن مربا نارنگی با کارامل …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ژله مجلسی بستنی زیبا

14981

 ژله مجلسی بستنی شیک آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت مواد اولیه : برای ۸نفر پودر ژلاتین۱قاشق غذاخوری گلاب۱قاشق غذاخوری شکربه میزان لازم توت فرنگیبه میزان لازم بستنی۱ونیم لیوان (توت فرنگی) پودر ژله۲بسته  (توت فرنگی ) طرز تهیه: ابتدا حدود ۲سوم لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین و گلاب و مقدار مناسبی شکر(در حدی که …

ادامه نوشته »

طرز تهیه لبو پلو مجلسی

2659

لبو پلو مجلسی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر مرغ۱کیلو لبو۴عدد اسفناج۱۰۰گرم (پخته) برنج۴پیمانه پیاز۱عدد زعفران۱قاشق چایخوری (ساییده) نمکبه میزان لازم فلفلبه میزان لازم روغنبه میزان لازم طرز تهیه ابتدا مرغ را با استفاده از افزودنیهای دلخواه میپزیم و بعد به صورت ریش ریش در می آوریم.در …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس