free webpage hit counter
چهارشنبه , ۲۹ شهریور ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » غذای ایرانی (صفحه 5)

غذای ایرانی

طرز تهیه مخلوط پلو متفاوت

2653

یک مخلوط پلو متفاوت و خوشمزه انواع مخلوط پلو، طرز تهیه انواع مخلوط پلو، انواع پلوی مخلوط، انواع پلوی مخلوط، زرشک پلو با مرغ مخلوط آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۲ نفر برنج۲پیمانه مرغ۱پیمانه (پخته و ریش شده) هویجنیم کیلو سیب زمینی۳عدد (بزرگ) پیاز۱عدد شوید۲قاشق سوپخوری زعفراننصف قاشق چایخوری (ساییده) نمکبه …

ادامه نوشته »

دستور پخت کوکو عدس

1927

طرز تهیه کوکوی عدس رژیمی کوکو عدسی، دستور تهیه کوکو عدس، آموزش کوکو عدس، کوکو دال عدس آماده سازی: ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۲نفر فلفل دلمه اییک عدد (کوچک یا متوسط) پنیر۵۰ گرم (پنیر صبحانه معمولی) عدسنصف لیوان (از همین لیوانهای شیشه ای دسته دار) تخم مرغ۲عدد (متوسط) نمکبه مقدار لازم پیاز۱عدد (متوسط) پودر آویشن۱قاشق چایخوری زردچوبهبه مقدار لازم فلفل سیاهبه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه

4580

فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر فلفل دلمه ای۳ عدد (زرد یا قرمز) گوجه فرنگی گیلاسی۸ عدد آب۲ لیوان (جوش) سیر۲ حبه (نازک حلقه شده) سبزیجات۱ دسته کوچک (تازه. ریحان، آویشن، جعفری) روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری نمک۱ قاشق چایخوری فلفل …

ادامه نوشته »

طرز تهیه جدید خوراک گوشت با سس آنچیلادا

1697

آموزش و نحوه تهیه خوراک گوشت با سس آنچیلادا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر زیتونبه مقدار لازم (زیتون سیاه حلقه شده) خامه ترشبه مقدار لازم پنیر چدار۲ فنجان (رنده شده) فلفل سیاهبه مقدار لازم نمکبه مقدار لازم گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم پیاز۱/۲ پیاز (خرد شده) نان تورتیلا۱۵ عدد (تکه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه سوپ سیب با سیب زمینی و هویج کاری شده

4274

آموزش طرز تهیه سوپ سیب، سیب زمینی و هویج کاری شده آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۴نفر هویج۲۴۰ گرم – ۴ عدد متوسط (پوست کنده و خرد شده) سیب۲ عدد بزرگ (پوست کنده و خرد شده) سیب زمینی۴۵۰ گرم (خرد شده) کرفس۱ ساقه (پوست کنده و خرد شده) پودر کاری۱ …

ادامه نوشته »

آموزش و طرز تهیه خوراک ماهی اسنپر با سس تند

4758

طرز تهیه خوراک ماهی اسنپر با سس تند گوجه فرنگی و سبزیجات آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۲نفر پیازچه۲ قاشق چایخوری (خرد شده) جعفری۱ قاشق سوپخوری (خرد شده) شوید۲ قاشق چایخوری (خرد شده) گوجه فرنگی۴۵۰ گرم (کنسروی، پوست کنده و خرد شده) زیتون۱/۳ فنجان (کالاماتا) پوست پرتقال۲ قاشق چایخوری پوست …

ادامه نوشته »

آموزش و طرز تهیه آش برنج همدان

1928

نحوه درست کردن آش برنج آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : برای ۳نفر ماستبه مقدار لازم (برای سرو کردن همراه غذا) نمکبه میزان لازم آب قلم۲ لیوان عدسیک چهارم پیمانه برنج۱ پیمانه گشنیز۲۰۰ گرم (به صورت ساطوری شده) آش برنج غذای محلی مخصوص استان همدان و غذایی سرشار از انرژی است .مواد اولیه بسیار در دسترس و سردسیر بودن …

ادامه نوشته »

طرز تهیه خوراک ذرت خامه ای جدید

2105

آموزش آشپزی خوراک ذرت خامه ای زمان آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه : ذرت۳۱۰ گرم پیازچه۳ عدد (خرد شده) سس مایونز۱/۳ فنجان خامه ترش۱/۳ فنجان آبلیمو۱ قاشق غذاخوری نمک سیر۱ قاشق چای خوری زیره۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه۱/۲ قاشق چای خوری شکر۱ قاشق چای خوری چیپس ذرتبه مقدار لازم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه آش جو و سوپ جو با سبزیجات

3586

سوپ جو مجلسی نحوه پخت و طرز تهیه سوپ زمان آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر جونصف پیمانه پیاز۲عدد هویج۱عدد سیب زمینی۱عدد کرفس۲ساقه آرد۱قاشق سوپخوری عصاره مرغ۱عدد زعفران۳قاشق سوپخوری (دم کرده و غلیظ) جعفریبه میزان لازم زرشکبه میزان لازم (برای تزیین) جو پرکنصف پیمانه سوپ سبزیجات …

ادامه نوشته »

طرز تهیه خواراک گوشت با سبزیجات

2552

خواراک گوشت و سبزیجات در پست می پردازیم به نحوه پخت و آموزش آشپزی با سبزیجات و گوشت. زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر گوشت قرمز۱٫۳۶۰ گرم (حبه شده) پیاز۲ عدد (متوسط – خرد شده) سیر۳ حبه (۲ حبه خرد شده) آویشن۲ عدد (برگ و ساقه …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس