free webpage hit counter
جمعه , ۵ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » انواع پلو و چلو (صفحه 2)

انواع پلو و چلو

آموزش تهیه گشنیز پلو خوشمزه

2885

گشنیز پلو طرز تهیه گشنیز پلو متفاوت ایرانی را در سایت مد روز بخوانید. مواد اولیه : برای ۷ نفر برنج۶پیمانه گوشت۷۵۰گرم (چرخکرده) کرهبه میزان لازم روغنبه میزان لازم تخم گشنیز۲قاشق غذاخوری (آسیاب شده) نمکبه میزان لازم زعفرانبه میزان لازم زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه ابتدا گوشت را به …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پلو افغانی

2896

طرز تهیه پلو افغانی آموزش آشپزی دیگر، این بار طرز تهیه یک غذای افغانی دیگر را به شما آموزش می دهیم. مواد اولیه : برای ۷ نفر گوجه فرنگینیم کیلو (بی استخوان) برنج۶پیمانه کشمش۱پیمانه پیاز۲عدد هویج۱پیمانه پوست پرتقالپیمانه (خلال) خلال بادامنصف پیمانه خلال پستهنصف پیمانه دارچین۱قاشق غذاخوری نمکبه میزان لازم فلفلبه میزان لازم دارچین زمان آماده سازی: ۵ دقیقه مدت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پسته پلو متفاوت

2839

طرز تهیه پسته پلو آموزشی دیگر از سری آموزش پخت غذاهای ایرانی این بار طرز تهیه پسته پلو ایرانی را به شما آموزش میدهیم زمان آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر برنج۳پیمانه سبزی۱و نیم پیمانه (پلویی و خرد شده) پسته۱و۱چهارم پیمانه (خام) نمکبه میزان لازم فلفلبه میزان لازم زردچوبهبه …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه عدس پلو با خرما

طرز تهیه عدس پلو با خرما

نحوه پخت عدس پلو چگونه می توان یک عدس پلو برای هفت نفر درست کرد در ادامه با ما همرا باشید. مواد اولیه برای ۷ نفر: برنج                                       ۱ کیلو پیاز                          …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ته چین دو لایه با آلو

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

آموزش تهیه ته چین یک ته چین خوشمزه با آلو و مرغ با اسفناج را می توانید در خانه خودتان به راحتی درست کنید. طرز تهیه ته چین آلو بااسفناج با مرغ: ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید . ـ اسفناج پاک کرده و شسته  شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک …

ادامه نوشته »

طرز تهیه زرشک پلو مجلسی با مرغ

زرشک پلو مجلسی با مرغ   پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است.مزش حتی از نوع رستورانی هم خوشمزه تره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن طرز تهیه در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست.بعد اونها رو …

ادامه نوشته »

طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان

هونکاربگندی

آموزش تهیه پوره بادمجان  در آموزش آشپزی طرز تهیه درست کردن گوشت بره و پوره بادمجان را فرا می گیرید گوشت لذیذ بره به همراه پوره بادمجان کبابی است که یک غذای خوشمزه و عالی ترکی است. مناسب برای :۶ نفر زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت برای رسیدن به بهترین نتیجه گوشت بره را با دمای ملایم و …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کباب حسینی گوشت گوسفندی

آموزش تهیه کباب طرز تهیه و پخت کباب حسینی و آموزش آشپزی کباب با گوشت گوسفندی مواد لازم: گوشت راسته گوساله یا گوسفند …. ۵۰۰ گرم دنبه …. ۱۵۰ گرم پیاز ریز …. ۱۰-۱۲ عدد گوجه فرنگی ….. ۷۰۰ گرم فلفل دلمه ای ….. ۲ عدد(سبز و رنگی) قارچ کوچک ….. ۱۰-۱۲ عدد گوجه گیلاسی ….. ۱۰-۱۲ عدد نمک و …

ادامه نوشته »

طرز تهیه آلبالو پلو جدید

البالو پلو در قالب

آموزش تهیه آلبالو پلو   آلبالو پلو,نحوه تهیه آلبالو پلو,آلبالو پلو قالبی,آلبالو پلو قالبی,آلبالو پلو خوشمزه,طرز تهیه آلبالو پلو مواد لازم جهت ته چین قالبی آلبالو پلو: برنج  ۳ پیمانه و نیم تخم‌مرغ  ۳ عدد ماست چکیده  ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری شکر  ۴ قاشق سوپخوری آلبالو ۴۰۰ گرم فیله مرغ ۵۰۰ گرم پیاز متوسط  ۱ عدد نمک و فلفل و …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه مرغ سوخاری با سس پرتقال

مرغ سوخاری کبابی

نحوه تهیه مرغ سوخاری با سس پرتقال   آموزش درست کردن مرغ سوخاری   سینه مرغ ۳ عدد  .  ماست ۱/۲ لیوان  .  آب پرتقال ۱ لیوان  .  سس سویا ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۱ لیوان  .  کنجد ۲ قاشق غذاخوری  .  کره ۱ قاشق غذاخوری  .  سرکه ۱ قاشق چایخوری     طرز تهیه مرغ سوخاری : آرد …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس