free webpage hit counter
دوشنبه , ۴ بهمن ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » انواع پلو و چلو (صفحه 5)

انواع پلو و چلو

آموزش تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ مرغ ۴ تکه . برنج ۴  لیوان . زرشک ۱ لیوان . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه . زعفران دم کرده مقدار لازم . آبلیمو ۳ قاشق چایخوری . کره و نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : تکه های مرغ را کمی نمک بزنید سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. مرغ ها را داخل قابلمه بگذارید ، سیرها و پیاز را خرد کنید …

ادامه نوشته »

نحوه درست کردن ته دیگ خوشمزه

ته دیگ

نحوه درست کردن ته دیگ خوشمزه برای تهیه ته دیگ مهمترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده میکنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید ، پس از آماده شدن پلو کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود ( در صورتی که قابلمه شما نجسب نیست پس از تهیه …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه زیره پلو

زیره پلو

آموزش تهیه زیره پلو برنج ۲ لیوان  .  زیره سیاه ۳ قاشق غذاخوری  .  کره و روغن و نمک مقدار لازم طرز تهیه : زیره را ۳۰ دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس ابکشی کنید. برنج را بهمراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با اب سرد ابکشی کنید ( زمانی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه هل پلو

هل پلو

هل پلو برنج ۴ لیوان  .  دانه هل ۴ عدد  .  پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : برنج ، چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس دانه های هل را اضافه کنید ( نیازی به پوست کندن هل نیست ). پس از اینکه برنج به مرحله ابکشی رسید ( وقتی برنج را میان دو …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پلو نخود فرنگی با گوشت

نخود پلو با گوشت

پلو نخود فرنگی با گوشت گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم  .  نخود سبز ۱ لیوان  .  سیر ۳ حبه  .  پیاز ۲ عدد برنج ۳ لیوان  .  رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری  .  نمک و روغن مقدار لازم   طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و به همراه مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ؛ گوشت های خورشتی را به اندازه های کوچک خرد …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس