free webpage hit counter
پنج شنبه , ۵ مرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آش و سوپ (صفحه 2)

آش و سوپ

آموزش تهیه آش ماست خراسانی

اش ماست

آموزش تهیه آش ماست خراسانی ماست ۱ کیلو  .  سینه مرغ ۲ عدد  .  برنج ۲ لیوان  .  لپه ۱ لیوان  .  سیر ۱۰ حبه  .  پیاز ۵ عدد شوید خشک ۵ قاشق غذاخوری  .  نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری  .  نمک.فلفل.زردچوبه مقدار لازم طرز تهیه : سیرها را بهمراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه بکوبید ، سینه های مرغ را بپزید سپس تکه تکه کنید ، پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی

آش بادمجان

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم  .  بادمجان ۱ کیلوگرم  .  نخود ۱ لیوان  .  عدس ۱ لیوان کشک ۱ لیوان  .  سیر ۴ حبه  .  پیاز ۳ عدد  .  نعناع داغ مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : گوشت را به همراه چند لیوان آب و ۱ پیاز خرد شده داخ قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و نرم شود سپس گوشت را ریش …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه حلیم گوشت

حلیم گوشت

آموزش تهیه حلیم گوشت گندم ۳۰۰ گرم . گوشت ۳۰۰ گرم . پیاز ۱ عدد . زردچوبه نصف قاشق چایخوری   نمک ۱ قاشق چایخوری . روغن یا کره مقدار لازم . آب ۱۰ لیوان . شکر و دارچین مقدار لازم   اماده کردن گندم برای حلیم : اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ شیر

سوپ شیر

آموزش تهیه سوپ شیر هویج ۳ عدد  .  سیب زمینی ۱ عدد  .  جو پرک ۱ لیوان  .  بلغور گندم ۱ استکان آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری  .  مرغ ۲۰۰ گرم  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری .  پیاز ۱ عدد شیر ۶ لیوان  .  جعفری خرد شده مقداری  .  نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم طرز تهیه : جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش جو

آش جو

آموزش تهیه آش جو گوشت ماهیچه سردست ۵۰۰ گرم . جو ۳ فنجان  .  برنج ۵ قاشق غذاخوری پیاز ۵ عدد . سبزی آش خرد شده ( تره و اسفناج و جعفری و گشنیز ) ۵۰۰ گرم کشک غلیظ ۲ لیوان  . سیر  ۱۵ حبه .  نعناع خشک مقداری . نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : جو را از چند ساعت قبل خیس دهید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید سپس جو خیس …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آبگوشت دیزی

دیزی

 آموزش تهیه آبگوشت دیزی نخود  و لوبیای سفید باهم ۱ لیوان  .  گوشت گوسفند با استخوان و چربی  ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد .  پیاز  ۲ عدد  .  سیر ۳ حبه  .  سیب زمینی ۵ عدد رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری  .  فلفل سبز  ۳ عدد  .  نمک ، فلفل ، آبلیمو مقدار لازم طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل در اب خیس کنید ، گوشت را همراه …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش انار

اش انار

آموزش تهیه آش انار برنج ۱ لیوان  .  سبزی آش ( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) ۱ کیلو  .  لپه نصف لیوان دانه انار ۲ کیلو  .  پیاز سرخ کرده ۴ قاشق غذاخوری  .  گوشت چرخ کرده نیم کیلو گلپر ۲ قاشق غذاخوری  .  روغن ۳ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : لپه را با پیاز سرخ کرده و ۵ لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی

سوپ سبزیجات

 آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی هویج  ۲۰۰ گرم  .  سیب زمینی ۱۵۰ گرم  .  نخود فرنگی ۱۰۰ گرم دانه ذرت ۵۰ گرم  .  آب مرغ ۳-۵ لیوان  .  رشته سوپ ۱۵۰ گرم  .  گوجه فرنگی ۵ عدد نمک . فلفل . آبلیمو به مقدار لازم  .  جعفری و گشنیز یک پیمانه طرز تهیه : ابتدا هویچ های نگینی خرد شده و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید و پس …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ سیر

سوپ سیر

آموزش تهیه سوپ سیر اب مرغ ۴ لیوان  .  سیر ۱۰ عدد  .  کره ۲۵ گرم  .  پیاز ۱ عدد  . روغن ۱ قاشق غذاخوری ارد ۳ قاشق غذاخوری . سرکه ۱ قاشق غذاخوری . زرده تخم مرغ ۲ عدد . نمک مقدار لازم طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود ، سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و ۱۰ دقیقه درون روغن و کره داغ …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ جو و قارچ

سوپ جو و قارچ

آموزش تهیه سوپ جو و قارچ جو ۱/۲ لیوان  .  قارچ خرد شده ۲ لیوان  .  هویج ۳ عدد  .  شیر ۱ لیوان جعفری خرد شده ۱/۲ لیوان  .  سینه مرغ ۱ عدد  .  خامه ۵ قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه  .  کره ۲ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل سیاه مقدار لازم طرز تهیه : درون قابلمه ای ۴ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس