free webpage hit counter
سه شنبه , ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آش و سوپ (صفحه 3)

آش و سوپ

آموزش تهیه آش گندم ساده

اش گندم

آموزش تهیه آش گندم ساده پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری  .  سیر داغ ۳ قاشق غذاخوری  .  نخود اش ۲۵۰ گرم لوبیا چیتی ۲۵۰ گرم  .  گندم پوست کنده ۴۰۰ گرم  .  سبزی های آش ۱ کیلوگرم نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری  .  کشک به مقدار لازم  .  نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید ، درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات …

ادامه نوشته »

آموزش تهته سوپ جو با سس شیر

سوپ جو و شیر

آموزش تهته سوپ جو با سس شیر هویج ۱ عدد  .  جو پرک ۱ لیوان  .  پیاز ۱ عدد  .  مرغ ۱ سینه نمک و فلفل مقدار لازم  .  آرد ۲ قاشق غذاخوری  .  کره ۲ قاشق غذاخوری  .  شیر ۱ لیوان طرز تهیه : جو را بهمراه ۴ لیوان اب درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، پیازها را خرد کنید و به مواد اضافه نمائید ، سوپ که به جوش آمد …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات

 آموزش تهیه سوپ سبزیجات پیاز ۲ عدد . هویج ۱ عدد . سیب زمینی ۱ عدد . کرفس ۲ ساقه . آرد ۱ قاشق غذاخوری جو ۱/۲ پیمانه . اب مرغ ۱ لیوان . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . جعفری.نمک.فلفل مقدار لازم طرز تهیه : جو را از چند ساعت قبل در اب خیس دهید سپس بهمراه ۳ لیوان آب درون قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید و حدود ۱ ساعت بپزد. پس از اینکه جو …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش رشته

اش رشته

آموزش تهیه آش رشته سبزی مخصوص آش ( تره.جعفری.اسفناج.گشنیز ) ۱ کیلو  .  رشته آش ۱/۲ بسته نخود اش ۱/۲ لیوان  .  لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان  .  عدس ۱ لیوان  .  پیاز ۱۰ عدد سیر ۲۰ عدد  .  کشک مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم  .  نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : نخود اش و لوبیا چیتی را از شب قبل در اب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی

آموزش تهیه سوپ سیب زمینی سیب زمینی بزرگ ۵ عدد  .  شیر ۵ فنجان  .  آرد ۲ قاشق غذاخوری  .  خامه ۱ فنجان پنیر چدار رنده شده ۱ فنجان  .  کالباس ۲۰۰ گرم  .  نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : سیب زمینی ها را درون قابلمه آب قرار دهید تا بپزند ( داخل پوست سیب زمینی ها را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا زودتر پخته شوند ) ، پس از …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش سبزی

اش سبزی

آموزش تهیه آش سبزی برنج نیم دانه ۳ لیوان . گوشت ۵۰۰ گرم . تره ۱ کیلوگرم . ترخون ۱۰۰ گرم لوبیا سفید ۱ لیوان . عدس ۱ لیوان . نخود ۱ لیوان . نمک.فلفل.روغن مقدار لازم آش سبزی یکی از آش های سنتی و بسیار قدیمی بخصوص در شیراز است که اغلب بعنوان نذری مورد استفاده قرار میگیرد ، این آش اغلب با روغن داغ فراوان ، فلفل سیاه ، آب لیموی تازه و نان سنگک …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پتاژ برنج

پتاژ برنج

آموزش تهیه پتاژ برنج کره ۵۰ گرم  .  آرد برنج ۱/۲ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  شیر ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد  .  خامه ۵۰ گرم  .  ابلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از تفت دادن آرد برنج و کره …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

آموزش تهیه سوپ دال عدس دال عدس ۱ فنجان . برنج نیم دانه ۱/۲ فنجان . هویج ۲ عدد . سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۲ عدد . آرد ۱ قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری آب مرغ ۴ لیوان  . جعفری مقداری . فلفل دلمه ای مقداری . نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درونش روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید ، …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

 آموزش تهیه سوپ ورمیشل آب ۱۰ لیوان  .  عصاره مرغ ۳ بسته  .  هویج ۴ عدد  .  سیب زمینی ۲ عدد  .  ذرت ۱ لیوان رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری  .  ورمیشل مقدار لازم  .  جعفری.نمک.فلفل مقدار لازم طرز تهیه : درون قابلمه ۱۰ لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید اب جوش بیاید ( در صورت تمایل میتوانید بجای اب و عصاره مرغ از ۱۰ لیوان اب مرغ …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه حلیم بادمجان با برنج

حلیم بادمجان

آموزش تهیه حلیم بادمجان با برنج گوشت سر دست ۳۰۰ گرم . لپه ۵۰ گرم . برنج ۱۰۰ گرم . بادمجان ۳۰۰ گرم . پیاز ۳ عدد کشک ۳۰۰ گرم . گردو ۵ عدد . نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : ۱ پیاز را پوست بکنید و بهمراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های گوشت خام را درون پیاز بریزید و حرارت دهید تا …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس