free webpage hit counter
پنج شنبه , ۴ خرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » آش و سوپ (صفحه 4)

آش و سوپ

آموزش تهیه سوپ لوبیا سفید

سوپ لوبیا

آموزش تهیه سوپ لوبیا سفید لوبیا سفید ۲ لیوان  .  سیب زمینی ۳ عدد  .  آب مرغ ۴ لیوان رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری  .  جعفری مقداری  .  نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و لوبیا سفید را بهمراه اب مرغ با حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. پس از اینکه لوبیاها پختند و …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی

پتاژ هویج

آموزش تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی هویج ۵۰۰ گرم  .  دارچین ۲ قاشق چایخوری  .  سیب‌زمینی ۲۵۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق غذاخوری  .  برگ بو ۳ عدد  .  آویشن تازه مقداری  .  نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس بهمراه ۱ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، برگ بوها و آویشن را …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ قارچ و هویج

سوپ قارچ و هویج

 آموزش تهیه سوپ قارچ و هویج هویج ۱ عدد .  پیاز ۱ عدد . قارچ خرد شده ۱ لیوان . شیر ۲ لیوان . روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری کره ۴ قاشق غذاخوری . آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری . آب ۱ لیوان . عصاره گوشت.نمک.فلفل مقدار لازم طرز تهیه : داخل قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه حلیم مرغ

حلیم مرغ

آموزش تهیه حلیم مرغ مرغ ۴۰۰ گرم  .  بلغور گندم ۴ لیوان  .  شیر ۲ لیوان  .  شکر و دارچین و نمک و کره مقدار لازم  طرز تهیه : بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید. قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید ، پس از اینکه حلیم غلیظ شد …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید

پتاژ لوبیا و لبو

آموزش تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید چغندر قرمز ( لبو ) ۳ عدد  .  لوبیا سفید ۱ لیوان  .  سیب زمینی ۲ عدد هویج ۲ عدد  .  سیر ۲ حبه  .  روغن زیتون یا مایع مقدار لازم  . نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ لوبیا سفید و چند لیوان آب را داخل …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم  .  سیب زمینی ۱ عدد  .  برنج ۱/۳ لیوان  .  پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد  .  کرفس ریز خرد شده ۱/۲ لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید ، ۱۵ دقیقه اجازه دهید گوجه فرنگی ها نرم شوند سپس گوجه …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ قارچ خامه ای

سوپ قارچ خامه ای

آموزش تهیه سوپ قارچ خامه ای قارچ ۵۰۰ گرم  .  سینه مرغ ۱ عدد  .  شیر پر چرب ۲ لیوان  .  کره یا روغن ۴ قاشق غذاخوری خامه ۴ قاشق غذاخوری  .  نان تست مقدار لازم  .  نمک و فلفل سیاه مقدار لازم طرز تهیه : قارچ ها را خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد قارچ ها را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ سیب و کلم بروکلی

سوپ سیب و کلم بروکلی

آموزش تهیه سوپ سیب و کلم بروکلی سیب شیرین ۲ عدد  .  کلم بروکلی متوسط ۱ عدد  .   کره ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد  .  سیر ۲ حبه  .  آب مرغ یا آب سیب ۲ لیوان  .  آبلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : کلم بروکلی را بشویید سپس گل های کلم را با دست جدا کنید و ساقه های آن را خرد نمایید ؛ سیب ها را نیز پوست …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست

سوپ گوجه فرنگی

 آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست گوجه فرنگی خرد شده ۲ لیوان  .  پیاز ۲ عدد  .  سیر ۵ حبه  .  روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری نان تست خرد شده ۴ عدد  .  آب مرغ ۲ لیوان  .  سبزی ریحان یا پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : روغن زیتون یا روغن مایع را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ، پیازها را …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه آش گندم و جو

آش گندم و جو

آموزش تهیه آش گندم و جو گندم ۲ لیوان  .  جو ۱ لیوان  .  باقلا ۱ لیوان  .  برنج ۵ قاشق غذاخوری  .  پیاز ۳ عدد  .  سیر ۱۰ حبه سبزی اش ( جعفری ، تره ، گشنیز ، اسفناج ) ۳۰۰ گرم  .  چغندر ۲ عدد  .  نعنا خشک و کشک مقدار لازم طرز تهیه : گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و …

ادامه نوشته »
قالب وردپرس