free webpage hit counter
شنبه , ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی

طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی

مواد لازم برای کوکوی اسفناج گرگانی ها

 ۴۰۰ گرم اسفناج خرد شده
۲۰۰ گرم گشنیز خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
۱ ق س آرد سفید
۲ حبه سیر
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی
 اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی ها بریزید.
نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
نکته:
تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی

نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج

کوکوی اسفناج جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

همچنین ببینید

رولت خامه ای بدون فر،طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای در خانه بدون فر

آموزش تهیه رولت خامه ای نحوه تهیه رولت خامه ای در این بخش از آشپزی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس