free webpage hit counter
سه شنبه , ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه شامی بادمجان کبابی

طرز تهیه شامی بادمجان کبابی

**طرز تهیه شامی**

//نحوه تهیه شامی کباب//

 ۲ عدد بادمجان
۲ عدد سیب زمینی پخته
۱ عدد سیب زمینی خام
۱ عدد پیاز
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق س ماست
۱ ق س آرد گندم
به میزان لازم نمک و فلفل
شامی کبابی ، آموزش شامی کبابی ، شامی

طرز تهیه شامی بادمجان کبابی

بادمجان ها را درون فر یا روی اجاق گاز کبابی کنید. پوست بادمجان ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.
حالا در یک ظرف مناسب سیب زمینی ها را رنده کنید.
پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
تخم مرغ، ماست و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.
بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.
نکته
اگر دلتان می خواهد شامی تان گوشت داشته باشد، ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.
شامی کبابی ، شامی ، غذای محلی جهرم

نکات تکمیلی در مورد شامی کبابی

شامی کبابی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
شامی کبابی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

همچنین ببینید

رولت خامه ای بدون فر،طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای در خانه بدون فر

آموزش تهیه رولت خامه ای نحوه تهیه رولت خامه ای در این بخش از آشپزی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس