free webpage hit counter
سه شنبه , ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی

طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی

**آموزش درست کردن ساندوچ قارچ**

// طرز تهیه ساندویچ لبنانی//

ممکن است از رنگ کاملا سفید – شیری این غذا خوش تان نیاید. برای برطرف شدن این حالت، یک عدد گوجه فرنگی تازه را رنده کرده و به زرده تخم مرغی که می خواهید روی نان پیتا بمالید، اضافه کنید. به این ترتیب ساندویچ شما رنگدار خواهد شد.
می توانید بدون نان پیتا و با استفاده از تخم مرغ کامل هم این غذا را تهیه کنید. به این ترتیب که تخم ها را کاملا بزنید. کمی از آن را داخل ماهیتابه بریزید و مواد را روی آن قرار دهید. در این حالت، تخم مرغ پخته شده، حکم نان پیتا را خواهد داشت.

طرز تهیه ساندویچ قارچ لبنانی

 مواد لازم برای تهیه ساندویچ قارچ لبنانی

۱-زرده تخم مرغ یک عدد
۲-قارچ یک تا دو فنجان خرد شده
۳-روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
۴-پیاز یک عدد حلقه شده
۵-جوانه گندم به مقدار دلخواه
۶-سبزی معطر به میزان دلخواه و نوع دلخواه
۷-نان پیتا به تعداد مورد نیاز
۸-نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا قارچ را بپزید و پس از اینکه آب آن تمام شد، کمی روغن زیتون داخل آن بریزید  بگذارید قارچ ها کمی طلایی شوند. سپس زرده تخم مرغ را  با کمی سبزی معطر مخلوط کرده و به پشت نان های پیتا بمالید. ماهیتابه دیگری را گرم کنید و باقی مانده روغن زیتون را کف آن بریزید.
۲- پیاز را تفت داده و با قارچ و کمی سبزی معطر و ادویه و نمک تفت بدهید. نان های پیتا را داخل ماهیتابه بگذارید و مواد را همراه با جوانه گندم داخل آن بریزید. کمی که نان طلایی شد، آن را از ماهیتابه درآورده و نان را تا کنید تا به شکل ساندویچ درآید.

همچنین ببینید

رولت خامه ای بدون فر،طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای در خانه بدون فر

آموزش تهیه رولت خامه ای نحوه تهیه رولت خامه ای در این بخش از آشپزی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس