free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱ شهریور ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

خورش قارچ

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ,نحوه پخت خورش قارچ

 

در این بخش از آموزش آشپزی سایت مدل لباس، طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ برای شما تدارک دیدیم در ادامه می توانید دستور پخت خورش قارچ و تخم مرغ را ببینید.

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده  از هر کدام یک عدد
 قارچ حلقه شده  ۲۰ عدد
 آبلیمو  ۱/۴ پیمانه
 تخم مرغ  یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

بخوانید:

طرز تهیه خورش سیب آلو

طرز تهیه خورش گشنیز

آموزش تهیه کشک بادمجان

آموزش تهیه خورشت سرگنجشکی جنوبی

آموزش تهیه خورشت بامیه

آموزش تهیه خورشت قیمه با سیب زمینی

آموزش تهیه خورشت فسنجان با مرغ

نحوه تهیه خورشت گوجه سبز

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس