free webpage hit counter
چهارشنبه , ۱۱ اسفند ۱۳۹۵
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده

طرز تهیه ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده

طرز تهیه ناگت ماهی

ناگت ماهی,نحوه درست کردن ناگت ماهی

 با روش تهیه ناگت ماهی در خانه آشنا شوید.

مدل لباس >>> آموزش آشپزی
مواد لازم ناگت ماهی :

سیب زمینی خلال شده یک عدد
 روغن زیتون ۳ قاشق چایخوری
 کورن فلکس (برشتوک) ۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
فیله ماهی (بدون پوست و استخوان) ۲۵۰ گرم
پاپریکای شیرین ۱ قاشق چایخوری
آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
نخود فرنگی و سس (مورد علاقه تان) برای سرو

طرز تهیه ناگت ماهی،دستور پخت ناگت :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی شیرینی پزی مخصوص فر برداشته و داخل آن را با روغن زیتون چرب کنید. حالا سیب زمینی های شیرین را روی ظرف پخش کرده و برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

در حالی که سیب زمینی ها دارند می پزند، ناگت ها را آماده کنید. برشتوک ها را روی یک کیسه پلاستیکی مخصوص ساندویچ گذاشته و با وردنه خوب خردشان کنید، بعد آن ها را داخل یک کاسه بریزید. تخم مرغ را در یک کاسه دیگر خوب هم بزنید.

فیله های ماهی را به اندازه ناگت بریده و چاشنی بزنید. پاپریکا را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی ماهی ها الک کنید. خوب هم بزنید. بعد ناگت های آرد زده را در تخم مرغ فرو برده و بعد داخل برشتوک های آماده شده بزنید و کاری کنید که این برشتوک ها خوب و محکم به ماهی ها بچسبند.

حالا سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و آن ها را به کناره های ظرف هل بدهید و ناگت های آماده شده را در وسط ظرف بگذارید. ۸ دقیقه داخل فر گذاشته تا ناگت ها بپزند. به همراه نخود فرنگی و سس مورد علاقه تان سرو کنید.

طرز تهیه ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده.

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس