free webpage hit counter
سه شنبه , ۲۵ مهر ۱۳۹۶
معماری
خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه کیک گردویی با ارده

طرز تهیه کیک گردویی با ارده

طرز تهیه کیک گردویی

در این بخش از آموزش آشپزی تهیه کیک سایت مدل لباس، می خواهیم طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور را آموزش دهیم این نوع کیک بسیار خوشمزه

می باشد

کیک گردویی با ارده و شیره انگور

آماده سازی :
۲۰ دقیقه
پخت :
۶۰ دقیقه
موردمصرف : دسر
مناسب برای : مهمانی خانوادگی
میزان کالری : مشخص نشده
سختی : ساده
محلی :
مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم جهت تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور برای ۵ نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیره انگور ۱ لیوان
گردو ۱ لیوان خرد شده
ارده ۱/۲ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه : کیک گردویی با ارده و شیره انگور

ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه – ۱ ساعت قرار می‌دهیم.

beryooni.com

کیک گردویی با ارده و شیره انگور
بخوانید:

همچنین ببینید

روش تهیه خورش آلو گشنیز،خورش آلو گشنیز

طرز تهیه خورش آلو گشنیز متفاوت

دستور پخت خورش آلو گشنیز خوشمزه آموزش جدید طرز تهیه خورش آلو گشنیز در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قالب وردپرس